Management

Ne ocupam fara incetare de artistii nostri, zi de zi – performanta, imagine, evolutie. Toate la un standard ridicat!

Impresariat

Ne imbogatim permanent portofoliul, care in prezent include unii dintre cei mai buni artisti de folclor romanesc.

Consultanta

Nu ezita sa ne intrebi ce anume s-ar potrivi evenimentului tau – putem face o regie de exceptie!

DJ & Sonorizare

Lucram cu DJi profesionisti si putem asigura unui eveniment echipamentele de sonorizare adecvate

Despre Noi

Dansatori nunta profesionisti

Compania Rapsodia Carpatilor, infiintata in anul 2012,  este specializata pe festivaluri si evenimente culturale, evenimente private, evenimente corporate, nunti, botezuri,  precum si lansare de produse.

Ce poti gasi la noi pentru evenimentul tau?

 • Ansamblu Folcloric Profesionist – pentru festivaluri culturale si evenimente autentic romanesti
 • Trupa de cabaret si Trupa de dans modern – ideala pentru petreceri private, corporate sau evenimente de lansare/inaugurare
 • Dansatori Profesionisti pentru nunti, botezuri si petreceri private – Dansatori muzica populara, Dansatori de dans latino, Dansatori de dans sportiv, Dansatori de dans bavarez, Dansatori de dans grecesc, Dansatori de dans spaniol, Dansatori de dans tiganesc, Dansatoare belly dance,
 • Solisti si Instrumentisti de muzica populara – care pot completa atmosfera traditionala a evenimentului, alaturi de dansatorii de folclor
General Manager
Catalin Macrea

Cu multa pasiune pentru folclor si plin de initiativa, el este omul din spatele conceptului.

Project Manager

Andreea Macrea

Perfectionista si atenta la detalii, va avea grija ca evenimentului tau sa nu ii lipseasca nimic.

PR Specialist

Laura Ducu

Presara praf de stele, pentru a aduce culoare imaginii noastre.

Logistic Partner
Macrea Events

Vine in completarea serviciilor pentru evenimentul tau.

Dansatori profesioniști pentru nuntă și evenimente

Transformă orice eveniment în cel mai reușit spectacol!

Din pasiunea pentru a îmbina dansul cu cele mai reușite acorduri muzicale, Rapsodia Carpaților vă oferă momente artistice deosebite și unice. Ansamblul nostru artistic transformă orice eveniment sau petrecere într-un spectacol inedit, cu ecouri de neuitat. Dansatori profesioniști, cântăreți renumiți și un taraf de poveste pot întregi imaginea celui mai frumos eveniment pe care l-ați organizat vreodată.

 

Prin prezența Trupei Rapsody Dance, nunta sau petrecerea voastră va beneficia de momente coregrafice elegante, spectaculoase și pline de energie. Dansatorii noștri profesioniști vor întregi buna dispoziție a evenimentul cu momente artistice de dans variate, antrenante și pline de grație.

Programul nostru artistic cuprinde momente inedite de dans, din repertorii variate, din zone și tradiții diverse, pe placul unui public pretențios și exigent. Astfel fiecare participant la nuntă sau eveniment își va regăsi preferințele și va fi cuprins imediat de energia spectacolului.

 

Pentru că fiecare eveniment este special și diferit, trupa noastra de dansatori vă oferă o gamă de momente artistice diversificată și adaptată. Programul poate conține, la alegere, momente de balet, latino, burlesque, de societate (standard), belly dance de nuntă, cabaret, dans contemporan, dans spaniol și charleston. Varietatea ritmurilor și abordărilor va face din petrecerea voastră un adevărat spectacol,  ce va rămâne mult timp întipărit în memoria invitaților.

Și pentru că dansul ocupă întotdeauna locul central în orice eveniment de neuitat, reprezentațiile dansatorilor pot fi întregite cu momente interactive de dans,  care oferă mirilor și invitaților posibilitatea de a fi ei cei care strălucesc pe ringul de dans. Cu astfel de alegeri reușita și distracția oricărei petreceri sunt garantate.

Pentru a vă bucura de un eveniment reușit, inedit și memorabil, din programul petrecerii nu trebuie să lipsească niciodată un astfel de moment artistic. Sufletul oricărei petreceri este dat de ritmul antrenant al muzicii și de invitația la dans a tuturor participanților. Dansatorii Trupei Rapsody Dance vor transmite și vor împărtăși astfel tuturor bucuria de a trăi muzica prin dans.

Indiferent de tipul evenimentului, fie el nuntă, botez, aniversare, eveniment corporate sau private, show-urile dansatorilor noștri profesioniști îmbină coregrafii spectaculoase, pline de dinamism și energie cu  momente de coregrafie  elegante și sublime.

 

Spectacolul nostru este plin de energie și bună dispoziție, îmbinând momente de melancolie cu stări de exuberanță, ceea ce îl face să fie apreciat de persoanele de orice vârstă. Nimeni nu poate rezista tuturor acordurilor melodioase și invitației antrenante a dansatorilor profesioniști.

Programul nostru standard pentru evenimente, fie că este vorba de nunta, botez, petrecere corporate sau petrecere privata, poate conține următoarele momente artistice:

 

 • 3 dansuri de Cabaret + moment cu invitații
 • balerine pentru valsul mirilor
 • dans tiganesc + moment cu invitatii
 • colaj dansuri latino + moment cu invitații
 • colaj dansuri standard + moment cu invitații
 • colaj de dansuri Orientale + moment cu invitații.

Durata fiecărui momentului artistic poate varia între 30 și 45 de minute.

 

Pentru încântarea tuturor invitaților alegeți Cabaretul!

Pentru explozie de energie și dinamism alegeți un spectacol latino!

Pentru momente pline de pasiune și tandrețe alegeți balerini!

Pentru a vă antrena invitații la dans merită să încercați dansul de societate sau standard!

Pentru momente de încântare a privirii, dansul oriental e cea mai bună alegere!

Petru a fi siguri că nimeni nu stă și toți joacă  alegeți dansurile populare!

Întreaga reprezentația artistică a dansatorilor poate fi combinată și personalizată în funcție de preferințele și solicitările dumneavoastră!

Și pentru că nu există nicio nuntă și nicio petrecere fără muzică, tot la noi  puteți găsi și cel mai cel taraf pe care l-ați ascultat vreodată. Parte a ansamblul nostru  numit  Rapsodia Carpaților, ansamblu cu tradiție din București, acest tip de formație de nuntă este o încântare pentru urechile și sufletul petrecerii. Reprezentațiile tarafului din București amintesc cu drag de o petrecere boierească din secolul al XIX-lea.  Muzica autentică, voia bună, veselia și umorul fac din orice eveniment cea mai reușită petrecere la care ați participat vreodată! Lăutarii instrumentiști și solistul vocal al tarafului aduc prin muzica lor o atmosferă inegalabilă de petrecere, cu veselie și poftă de viață. Repertoriul muzical diversificat vă delectează inimile și face să salte sufletul de bucurie și încântare.

 

Ansamblul Rapsodia Carpaților este un ansamblu folcloric cu tradiție în București. Programul artistic oferit cuprinde momente variate, de la interpretări de excepție ale unor cântăreți renumiți, la interpretări instumental-folclorice susținute de un taraf cu tradiție, până la dansuri populare cu dansatori profesioniști. Repertoriul diversificat, bavarez, grecesc, țigănesc, călușari, cu specific ardelenesc, moldovenesc, bănățean, oltenesc, de la Oaș  vor satisface cu siguranță cele mai exigente  gusturi.

 

Pentru o petrecere de neuitat, programul artistic al ansamblului nostru folcloric din București vine să vă încânte cu următoarele momente la alegere:

 • un moment cu 2 dansuri + momente cu invitații
 • un moment cu 3 dansuri + momente cu invitații și un Solist de Muzica Populara
 • un moment cu 2 dansuri populare și 1 dans țigănesc + momente cu invitații
 • un dans Țigănesc și moment cu invitații + dans Grecesc și moment cu invitații + dans Bavarez și moment cu invitații

Durata programului este intre 30 și 45 minute și include pauza pentru schimbat costumele. Se pot alege dansuri dintr-o zonă anume a țării (Oltenia, Moldova, Ardeal, Maramureș, Banat sau dansul Calus) sau puteți să ne consultați cu încredere pentru a veni noi cu cea mai bună recomandare.

 

Rapsodia Carpaților este locul unde veți putea găsi reuniți cei mai valoroși artiști de muzica populară precum Gheorghe Turda, Daniela Condurache, Gabriel Dumitru, Aurora și Săndel Mihai, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Nicu Mâță, Claudia Ghitulescu și mulți alții de o valoare extraordinară. Grație lor sufletul petrecerilor este mereu tânăr. Prin cântul lor datinile și tradițiile poporului român sunt păstrate și transmise    mai departe. Prezența oricăruia dintre acești artiști remarcabili va face cu siguranță   din petrecerea voastră cel mai reușit spectacol.  Nimeni nu poate rezista tentației de a fredona  și de a juca pe o melodie cunoscută, fie ea populară ori ușoară.

 

Evenimentele importante din viața dumneavoastră merită momente artistice memorabile!