Dansuri țigănesti originale

Rapsody Dance vă oferă momente extraordinare de dansuri tigănești sau gipsy dance, pline de viață și pasiune. Muzica antrenantă, ritmul alert și impetuos, precum și talentul incontestabil al dansatorilor noștri, vor face din alegerea acestui gen de dans amintirea cea mai vie a întregii seri. Nuntă, botez, petrecere de familie sau eveniment corporate, acest dans este apreciat și binevenit!

Stilul de dans țigănesc este unul dintre cele mai frumoase, mai pline de foc și de pasiune stiluri de dans tradiționale. După un scenariu tematic bine stabilit, ce respectă obiceiurile de viață țigănești, dansatorii vor încinge scena cu momente de coregrafie pline de energie și patos, cu mișcări de fuste specifice, cu piruiete amețitoare, cu salturi spectaculoase. Costumele ample, fustele lungi și viu colorate, cămășile înflorate, pălăriile cu boruri largi, bijuteriile masive și zornăitoare, salbele de aur și bănuții din păr vor completa  ritmurile muzicale specifice.

Dansul țigănesc este un dans plin de caracter, neastâmpăr și de atitudine. Inspirat de ritmurile tradiționale indiene, acest stil de dans „Shukar”, alert și temperamental va fi un un adevărat spectacol de poezie și dramă nomadă.

Prin această reprezentație artistică de dans țigănesc, trupa noastră de dansatori profesioniști va  încinge atmosfera și va insufla multă pasiune și dragoste participanților la moment. Senzualitatea femeilor de țigan, sălbăticia și spiritul lor liber vor pune stăpânire imediat pe invitații de la petrecere. Cu farmecul sau specific, acest dans tradițional va aduce o stare de bună dispoziție și veselie generală, ce invită la chicoteli și glume poznașe. Dansatorii noștri vă vor ademeni ușor în mrejele și ritmul  dansului.

Pentru a va bucura din plin de momentele de dans țigănesc, chiar dacă nu puteți să țineți întotdeauna pasul, lăsați-vă purtați într-o incursiune de neuitat în tradiții, viață de șatră, multă pasiune și voie bună!

Și nu uitați că Rapsody Dance transformă orice eveniment într-un adevărat spectacol!