Despre istoria noastra

Rapsodia Carpatilor isi incepe povestea acum mai bine de 40 de ani. Maestrul Coregraf Bobe Macrea a pus bazele celei mai complexe trupe de dansuri folclorice, in 1974, reusind sa ii duca faima dincolo de granitele Romaniei. Printre localurile in care v-ati putut frecvent bucura de dasurile Rapsodiei Carpatilor se numara si Restaurantul Pescarus, Athenee Palace, Lido, Casa Vernescu, Hanu’ lui Manuc, Hotel Bulevard si Hotel Intercontinental.

Trupa de dansatori a crescut progresiv, reusind sa pregateasca momente artistice inspirate din toate zonele geografice ale Romaniei – Moldova, Ardeal, Oltenia, Maramures, Banat, Oas. Fiecare coregrafie vine insotita de momente speciale, care pun in valoare traditiile si obiceiurile romanesti de odinioara. Pentru a intregi atmosfera rustica si traditionala, colaboram cu o multime de solisti de muzica populara si instrumentisti talentati, care pot forma un taraf autentic romanesc.

Incepand cu anul 2012 ne-am marit familia si portofoliul, gandind show-uri artistice internationale, care pot sustine cele mai originale evenimente tematice: dansuri bavareze, orientale, rusesti, grecesti, spaniole, de societate (vals, quick-step, cabaret), latino și contemporane. 

Calitate si autenticitate, inainte de toate

Toti dansatorii Rapsodia Carpatilor sunt profesionisti, cu multi ani de studii si practica in arta dansului. Diversitatea genurilor de dans abordate este completata de complexitatea coregrafiilor, fie ca vorbim despre dansuri populare sau balet clasic si neoclasic. Suntem pregatiti sa iti oferim un standard superior de calitate, indiferent de tipul evenimentului tau – nunta, botez, petrecere privata sau petrecere corporate.