Burlesque

Dacă vreți să oferiți o petrecere inedită, ce îi poate transpune pe toți invitații în lumea fantastică a cabaretului, atunci alegerea unui moment artistic Burlesque poate fi exact acel element de care aveți nevoie. Cu toții vor aprecia din plin caracterul teatral, senzualitatea și grația balerinelor, ritmul muzicii, fascinația costumelor și arta coregrafică.

Dansul Burlesque este cu totul special. Fuziunea dintre balet, dans modern și jazz este transpusă în mișcări senzuale, neconvenționale, incitante. Întregul spectacol emană feminitate și sex-appeal. Totul este completat de o atmosferă boemă, cu lumini speciale, ținute provocatoare și recuzită de teatru. Specificul cu bastoane, pălării, mănuși este ușor de remarcat la dansul Burlesque, permițând o varietate de mișcări pline de imaginație și fantezie.

Aceste momente de dans burlesque invită la o călătorie în spațiu și timp, amintind de atmosfera specifică night-cluburilor frantuzești de la începutul secolului trecut, încărcată de parfumuri fine, senzualitate și mister. Este un dans de societate controversat, la limita decenței, scandalos, libertin, ideal pentru o seară în care toți  cei prezenți trebuie să se debaraseze de inhibițiile unui comportament convențional.

De ce să alegeți un moment de dans burlesque pentru petrecerea voastră?

Un eveniment special, care vrea să iasă din tipare și să impresioneze prin originalitate va avea nevoie și de acest ingredient picant. Domnii vor aperecia cu siguranță fiecare clipă oferită de acest spectacol desuet, cu iz de secol XIX și parfum de viață decadentă. Acesta este un dans deosebit, cu stil, ce unora le dă frâu liber imaginație, iar pe alții îi poate face să roșească. Cert este că alegerea acestui moment de dans burlesque va fi o alegere potrivită pentru un spectacol de cabaret autenic și memorabil.