Dans International

Program Mix: – Moment de Dans Romanesc + moment de dans romanesc cu invitatii
– Moment de Dans Grecesc + moment de dans grecesc cu invitatii
– Moment de Dans Tiganesc + moment de dans tiganesc cu invitatii
– durata program 60 de minute

Un moment de dans internațional este o parte de spectacol care nu ar trebui să lipsească de la niciun eveniment, petrecere privată sau corporate, nuntă sau botez care se respectă. Dans contemporan, spaniol, latino, cabaret, burlesque, standard sau de societate, charleston sau balerine, toate aceste stiluri vor încinge atmosfera și vor fi extrem de apreciate de către invitați. În funcție de conceptul eveniment și de preferințele organizatorilor, oricare dintre aceste formații de dansatori dans internațional vor face din petrecerea voastă un eveniment memorabil.

Dansatorii Rapsody Dance sunt dansatori profesioniști, cu experiență, cu anii buni de antrenamente și nenumărate reprezentații. Prin talentul și calitatea excepțională a prestațiilor artistice au reușit de fiecare dată să cucerească inimile publicului și să aducă voie bună și bucurie în sufletele tuturor participanților la orice petrecere. Alegând spectacolele cu dansatori de dans internțional ai acestei formații veți aduce multă încântare și distracție petrecerii voastre.

Dacă doriți un moment de cabaret, cu siguranță nu veți regreta. Muzica antrenantă, costumele somptuoase și viu colorate, dar mai ales talentatele danasatoare cabaret vor face deliciul petrecerii. Un spectacol de cabaret este o alegere inspirată pentru orice eveniment unde muzica și dansul se îmbină în cel mai armonios mod și unde ideea de distracție este exploatată la maximum. Este o alegere perfectă pentru începerea spectacolului sau pentru anunțarea unui moment important al petrecerii.

Dacă doriți un cadru romantic și plin de sensibilitate, opțiunea pentru un dans contemporan cu dansatori profesioniști este un moment deosebit, ce va impresiona prin calitatea prestației artistice și prin talentul danstatorilor. Balerinii care vor da viață acestui spectacol vor fi dansatori dans internațional cu multă artă și coregrafie.

Niciun alt moment nu va fi mai antrenant decât un dans latino. Samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive sunt tot atâtea stiluri care vă oferă clipe rare de încântare. Dacă vreți să atrageți atenția tuturor participanților cu ritmuri pline de pasiune și să-i aduceți pe ringul de dans, atunci donsatorii latino o vor face cu siguranță. Acest stil de dans va fi realizat de dansatori dans internațional care știu să incingă atmosfera și să creeze un spectacol adevărat.

Un alt cadru plin de sensibilitate este alegerea unui dans spaniol. Acordurile specifice, sunetul castanietelor și virtuozitatea dansatorilor vor smulge multe suspine și vor aduce multă încântare în privirile și atenția tuturor perticipanților la eveniment. Acești dansatori dans spaniol au un talent deosebit în a transpune în artă povești de iubire pasionale și antrenante.

Dansul charleston cu siguranță va fi un moment în care nimeni, indifernt de vârstă nu va rezista tentației de a veni pe ringul de dans. Ritmul și pași nu vor mai fi o problemă pentru nimeni, iar antrenamentul celor mai talentați dansatorii de chareston va face din plin ca această alegere să merite.

Dacă dorit un moment de relaxare, zglobiu și senzual, un dans burlesque va fi cea mai potrivită opțiune. Machiajul, costumele, dansatorii de burlesque sunt alegeri perfecte pentru a face dint-o petrecere monotonă una specială și de neuitat.

Un cadru cu totul special este cel reprezentat de spectacolele artistice cu balerine. Sensibilitatea, grația, coregrafia și muzica vor lasa invitații muți de emoție și vor face din acest eveniment unul cu stil și artă. Dansul cu balerini este un dans unic, plin de emoție și clasă.

Pentru o nuntă, un botez, o petrecere corporate sau o aniversare puteți alege dansurile de societate sau standard. Vals lent sau vienez, tango european sau argentinian, quick step sau slow fox (fox trot) sunt tot atâtea momente de bucurie și entuziasm pentru toți cei prezenți la o nuntă sau la un eveniment. Dansurile sportive sunt rafinate, pline de grație, folosesc o muzică ritmată și o tehnică specială, sunt mereu alegeri cu stil și memorabile. Dacă doriți să vă bucurați de toate aceste stiluri și tehnici, cu siguranță la Rapspdy Dance veți găsi coregrafii și dansatori dansuri de societate de excepție.

Nu trebuie să uitați nici de dansuri orientale belly dance nuntă. Cu ele petrecerea va fi senzuală și plină de farmec. Acordurile ritmate, specificul mișcarilor și voluptoasele dansatoare belly dance vor fi magnetice pentru privirile domnilor, dar și pentru cele ale celorlalți participanți.

Orice stil de dans și program ați dori să alegeți pentru evenimentul vostru, cu siguranță apelând la ansamblul și la dansatori dans internațional profesioniști de la Rapsody Dance veți avea parte de cel mai reușit spectacol și de cea mai reușită reprezentație artistică.