Can-Can

Pentru a organiza o petrecere cu rafinament și un program artistic special, alegerea unui moment de can-can poate fi o decizie foarte inspirată. Celebrul dans francez va  antrena multe priviri admirative din partea tuturor bărbaților prezenți la eveniment, dar va fi apreciat în egală măsură și de toate doamnele și domnișoarele prezente.

Apărut în Franța cam pe la 1840, Can-Can-ul este un dans senzual, plin de feminitate și energie. Ritmul debordant și vitalitatea specifică vor încinge atmosfera. Coregrafia specială va fi realizată cu grație și talent doar de dansatoare profesioniste. Ridicările înalte de picior, manipularea fustelor, cu mișcări ample sunt sugestive și provocatoare.  Acest dans spectaculos, efervescent și încântător este o creație artistică și va fi cu siguranță apeciat de toată lumea.

De ce să alegeți un moment de cabaret cu dans can-can?

Cele mai multe dintre petrecerile actuale deosebite caută să vină cu un program artistic cât mai diversificat și cât mai antrenant. Alegerea unui moment de can-can este unul dintre ingredientele care va condimenta cu farmec inconfundabil întrega desfășurare a evenimentului. Atmosfera va deveni la un moment dat incendiară.

Cancan sau can-can este un dans plin de pasiune, ce presupune o condiție fizică de invidiat. El este un dans popular de music-hall, fiind foarte apreciat în toate cabaretele din prezent. Specificul dansului este dat de manipularea viguroasă a unor fuste cu volane, lovituri înalte de picior, șpagat, roată și o coregrafie antrenentă. Acest tip de dans este unul provocator, distractiv, plăcut de observat și de apreciat de către public.