Dansatoare Charleston

Dacă doriți să oferiți invitaților voștri un moment memorabil, clasic și plin de rafinament, puteți opta pentru un program artistic de dans Charleston. Acesta este un dans cu caracter și antrenent ce va fi apreciat în egală măsură de toți cei prezenți la eveniment. Muzica ritmată, costumele specifice și mișcările speciale vor face din petrecerea voastră un eveniment de neuitat.

Dansul charleston va fi un moment în care nimeni, indiferent de vârstă, nu va rezista tentației de a veni cât mai aproape de ringul de dans și de a încerca câteva mișcări. Pași celor mai talentați dansatorii de charleston vor electriza toate privirile și vor  face din alegerea acestui moment artistic cea mai potrivită decizie.

De ce să alegeți un moment artistic cu dans charleston?

Orice petrecere care se respectă trebuie să aibă în repertoriul ales momente dintre cele mai diverse și mai originale. Opțiunea pentru un dans charleston este o decizie inspirată pentru a vă delecta invitații la o nuntă, un botez, o petrecere corporate sau privată etc. cu un spectacol inedit și plin de vitalitate.

Denumirea dansului charleston provine de la tipul de muzică Charleston,  popularizat ca muzică dance în Statele Unite. Numele acestui stil de muzică este dat de către compozitorul și pianistul James P. Johnsonl Charleston în anul 1923. Acest gen de muzică se cânta pe Broadway în teatrele de revistă.