Dacă vreți să alegeți dansatori dans țigănesc pentru petrecerea voastră, la ansamblul Rapsody Dance veți găsi cei mai talentați și mai autentici dansatori de acest gen. Atmosfera, costumele, accesoriile, muzica, ritmurile vor fi perfecte pentru a realiza un spectacol de mare ținută.
Dansurile şi cântecele tradiționale ţigăneşti au un succes deosebit la public, deoarece sunt frenetice și temperamentale. Acesta este și unul dintre motivele pentru care ele nu trebuie să lipsească din repertoriul niciunei petreceri deosebite. De altfel mulți artiști internaționali și formații de renume din ţară şi străinătate au incluse în reprezentațiile lor acorduri și influențe tigănești și gipsy.
La diferite evenimente organizate, fie ele rome sau nu, muzicanții și dansatorii de dansuri țigănești îi fac pe toți spectatorii să se ridice și să participe la dans. Tradițiile și dansurile țiganilor ştiu să umple de viaţă şi să dea culoare oricărui eveniment. Cămașile inflorate, pălăriile cu boruri largi, rochiile colorate, în multe staraturi și cu volane ample sunt perfecte pentru a ilistra specificul acestorn dansuri.

De ce să alegeți dansatori dans țigănesc pentru organizarea petreceri voaste?
Orice petrecere care se respectă trebuie să îmbine momente și stiluri de dans cât mai diferite, în care fiecare participant la eveniment să se regăsească și să se simtă dornic să se antreneze la dans. Dansurile țigănești sunt un moment care nu trebuie și nu poate să lipsescă, dacă vreți să vă bucurați de o petrecere cu adevărat reușită.
La Rapsody Dance veți găsi cei mai talentați dansatori dans țigănesc. Ritmurile, muzica, costumele și atmosfera vor fi autentice și pline de viață. Dansatori profesioniști, cu ani buni de antrenamente și sute de reprezentații artistice vor reuși să vă transpună de fiecare dată în ambianța specifică tradiției și modului de viață țigănesc.
Indiferent de programul artistic ales, toate reprezentațiile artistice vor fi pline de farmecul specific stilului de dans ales. Dansatorii talentați vor transforma fiecare prestație într-un adevărat spectacol, plin de culoare, viață și entuziasm. Nimeni nu va rezista tentației de a se alătura dansatorilor pe ringul de dans!