O vara condimentata cu evenimente

Lunile de vara sunt foarte pline pentru artistii nostrii, evenimentele fiind mai numeroase ca oricand. Din mai si pana acum dansatorii nostrii au repetat numeroase coregrafii, atat de dansuri populare, cat si internationale, iar programul continua.

Vara am inceput-o cu parfum oriental, la Fratelli Bazaar. Dansul oriental surprinde perfect esenta aventurilor de vara, prin miscarile sale senzuale, balansate perfect pe un ritm de tobe accentuat. Costumele colorate si voalurile jucause, imbraca totul intr-un delicios mister, minunat de privit. Daca nu ne credeti pe cuvant, iata niste fotografii care stau dovada.

Doar pentru ca este vara, nu inseamna ca dansurile populare nu mai sunt la cerere, din contra. Calusarii Rapsodia Carpatilor au oferit un moment autentic evenimentului de reuniune anuala a Lapp Group, chiar la Palatul Parlamentului. Pe seama calusului au circulat tot felul de legende – unele adevarate, altele imaginate. Ce ramane cert este ca el reprezintă una dintre cele mai originale traditii romanesti si este mereu la cerere pentru a sublinia momente deosebite, asa cum se poate vedea in fotografii.

Daca si tu planuiesti un eveniment important in aceasta vara si vrei sa aduci cei mai buni artisti care sa ii incante pe invitatii tai cu dansuri de orice fel, cauta-ne!